Senarai Jawatan Kosong Terkini 2017 & 2018 - Update 20 January 2017

Senarai Jawatan Kosong Terkini 2016 & 2017 untuk memudahkan pencari kerja menyemak dan memohon jawatan kosong yang masih boleh di mohon. Admin sedaya upaya untuk mengemaskini jawatan kosong dan senarai ini untuk anda semua. Terima kasih atas sokongan anda bersama kami.



Kemaskini Terakhir pada 20 January 2017 


~~~~~~~~ Update pada 20 January 2017 ~~~~~~~~

Perusahaan Otomobil Nasional Sdn Bhd (PROTON) - 19 Feb 2017 - Klik Sini

Lafarge Malaysia Berhad - 18 Feb 2017 - Klik Sini

MAHSA University - 16 Feb 2017 - Klik Sini

Perbadanan Pr1ma Malaysia - 16 Feb 2017 - Klik Sini

Bagan Specialist Centre - 16 Feb 2017 - Klik Sini

KPJ Selangor Specialist Hospital - 15 Feb 2017 - Klik Sini

DRB-HICOM Berhad - 15 Feb 2017 - Klik Sini

Samtec Asia Pacific (M) Sdn Bhd - 10 Feb 2017 - Klik Sini

Petron Fuel International Sdn Bhd - 3 Feb 2017 - Klik Sini

Pelaburan Hartanah Berhad - 26 Jan 2017 - Klik Sini

Ain Medicare Sdn. Bhd - 26 Jan 2017 - Klik Sini


~~~~~~~~ Update pada 19 January 2017 ~~~~~~~~

Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA) - 29 Jan 2017 - Klik Sini

Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Perak - 15 Feb 2017 - Klik Sini

Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN) - 2 Feb 2017 - Klik Sini

POS Malaysia Berhad - 1 Feb 2017 - Klik Sini

Bank Pembangunan Malaysia Berhad (BPMB) - 17 Feb 2017 - Klik Sini

SME Bank - 16 Feb 2017 - Klik Sini

Pembangunan Sumber Manusia Berhad (HRDF) - 16 Feb 2017 - Klik Sini

UMW Toyota Motor Sdn Bhd - 12 Feb 2017 - Klik Sini

Multimedia Development Corporation (MDeC) - 17 Feb 2017 - Klik Sini

Lembaga Kemajuan Pertanian Muda (MADA) - 31 Jan 2017 - Klik Sini

Lembaga Urus Air Selangor (LUAS) - 27 Jan 2017 - Klik Sini

Institut Jantung Negara (IJN) - 23 Jan 2017 - Klik Sini


~~~~~~~~ Update pada 18 January 2017 ~~~~~~~~

SapuraKencana Pinewell Sdn Bhd - 18 Mac 2017 - Klik Sini

Yayasan Kemajuan Islam Nasional (YAKIN) - 28 Feb 2017 - Klik Sini

Siemens Malaysia Sdn Bhd - 15 Feb 2017 - Klik Sini

Indah Water Konsortium Sdn Bhd - 13 Feb 2017 - Klik Sini

Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara (SPAN) - 12 Feb 2017 - Klik Sini

Shangri-La Hotel - 12 Feb 2017 - Klik Sini

Columbia Asia Hospital - Iskandar Puteri - 4 Feb 2017 - Klik Sini

Majlis Profesor Negara (MPN) - 8 Feb 2017 - Klik Sini

Jabatan Agama Islam Sarawak (JAIS) - 27 Jan 2017 - Klik Sini

Institut Kefahaman Islam Malaysia (IKIM) - 23 Jan 2017 - Klik Sini


~~~~~~~~ Update pada 17 January 2017 ~~~~~~~~

Jawatan Kosong sebagai Teacher - 28 Jan 2017 - Klik Sini

Lembaga Pembangunan Langkawi (LADA) - 31 Jan 2017 - Klik Sini

Majlis Bandaraya Kuala Terengganu (MBKT) - 24 & 26 Jan 2017 - Klik Sini

MARDI - 27 Jan 2017 - Klik Sini

Majlis Amanah Rakyat (MARA) - 27 Jan 2017 - Klik Sini

HSBC Bank Malaysia Berhad - 15 Feb 2017 - Klik Sini

Lembaga Zakat Selangor - 13 Feb 2017 - Klik Sini

Xiamen University Malaysia - 4 Feb 2017 - Klik Sini

Universiti Kuala Lumpur (UniKL) - 4 Feb 2017 - Klik Sini

AirAsia Berhad - 15 Feb 2017 - Klik Sini

Bursa Malaysia Berhad - 5 Feb 2017 - Klik Sini

Pantai Hospital Cheras - 21 Jan 2017 - Klik Sini


~~~~~~~~ Update pada 16 January 2017 ~~~~~~~~

Lembaga Kemajuan Kelantan Selatan (KESEDAR) - 14 Feb 2017 - Klik Sini

Kementerian Pendidikan Malaysia (MOE) - 31 Jan 2017 - Klik Sini

CIMB Group - 12 Feb 2017 - Klik Sini

Perbadanan Usahawan Nasional Bhd (PUNB) - 12 Feb 2017 - Klik Sini

Alliance Bank Malaysia Berhad - 11 Feb 2017 - Klik Sini

Hong Leong Bank Berhad - 9 Feb 2017 - Klik Sini

PUSPAKOM Sdn Bhd - 27 Jan 2017 - Klik Sini

Kolej Universiti Insaniah (KUIN) - Sepanjang Tahun 2017 - Klik Sini

Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) - 24 & 25 Jan 2017 - Klik Sini

Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) - 22 Jan 2017 - Klik Sini


~~~~~~~~ Update pada 14 January 2017 ~~~~~~~~

BP Healthcare Group - 12 Feb 2017 - Klik Sini

Sime Darby Global Services Centre - 12 Feb 2017 - Klik Sini

Dell Global Business Center Sdn Bhd - 12 Feb 2017 - Klik Sini

UMW Corporation Sdn Bhd - 10 Feb 2017 - Klik Sini

Citibank Berhad - 10 Feb 2017 - Klik Sini

Taman Botani Negara Shah Alam (TBNSA) - 29 Jan 2017 - Klik Sini

Pertubuhan Berita Nasional Malaysia (BERNAMA) - 25 Jan 2017 - Klik Sini

Syarikat Air Negeri Sembilan (SAINS) - 24 Jan 2017 - Klik Sini

Standard Chartered Malaysia - 29 Jan 2017 - Klik Sini


~~~~~~~~ Update pada 13 January 2017 ~~~~~~~~

Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA) - 29 Jan 2017 (27 Kekosongan) - Klik Sini

KPJ Kajang Specialist Hospital - 12 Mac 2017 - Klik Sini

SKVE Holdings Sdn Bhd - 17 Feb 2017 - Klik Sini

Felda Global Ventures Holdings Berhad (FGV) - 11 Feb 2017 - Klik Sini

Affin Bank Berhad - 11 Feb 2017 - Klik Sini

Malaysian Institute of Road Safety Research (MIROS) - 10 Feb 2017 - Klik Sini

Yayasan Selangor - 20 Jan 2017 - Klik Sini


~~~~~~~~ Update pada 12 January 2017 ~~~~~~~~

Bermaz Motor Trading Sdn Bhd - 31 Jan 2017 - Klik Sini

Golden Screen Cinemas Sdn Bhd - 31 Jan 2017  - Klik Sini

Domino's Pizz - 31 Jan 2017  - Klik Sini

CRS Restaurants Sdn Bhd - 31 Jan 2017 - Klik Sini

Lynn Veterinary Clinic - 11 Feb 2017 - Klik Sini

Kenny Rogers ROASTERS - 31 Jan 2017 - Klik Sini

National Institute of Occupational Safety and Health (NIOSH) - 27 Jan 2017 - Klik Sini

Sarawak Energy - 25 Jan 2017 - Klik Sini

UNITAR International University - 8 Feb 2017 - Klik Sini


~~~~~~~~ Update pada 11 January 2017 ~~~~~~~~

Sime Darby Industrial - 8 Feb 2017 - Klik Sini

The East Coast Economic Region Development Council (ECERDC) - 9 Feb 2017 - Klik Sini

Volvo Car Malaysia Sdn Bhd - 9 Feb 2017 - Klik Sini

DHL Information Services (Asia-Pacific) Sdn. Bhd - 22 Jan 2017 - Klik Sini


~~~~~~~~ Update pada 10 January 2017 ~~~~~~~~

Angkatan Koperasi Kebangsaan Malaysia Berhad (ANGKASA) - 4 Feb 2017 - Klik Sini

Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan (MAIWP) - 23 Jan 2017 - Klik Sini

Lembaga Getah Malaysia (LGM) - 22 Jan 2017 - Klik Sini

Temuduga Terbuka Perajurit Muda Lelaki, Wanita TD dan Pemilihan Calon Wanita Kor Agama ATM - 20 Jan 2017 - Klik Sini

Majlis Daerah Hulu Selangor - 20 Jan 2017 - Klik Sini

Ain Medicare Sdn. Bhd - 25 Jan 2017 - Klik Sini

Etiqa Insurance Berhad - 5 Feb 2017 - Klik Sini

Malayan Banking Berhad (Maybank) - 8 Feb 2017 - Klik Sini

Mewah-Oils Sdn Bhd c/o Mewah Group - 3 Feb 2017 - Klik Sini

Kumpulan Wang Persaraan (Diperbadankan) [KWAP] - 8 Feb 2017 - Klik Sini

Malaysia Airports Holdings Berhad - 6 Feb 2017 - Klik Sini


~~~~~~~~ Update pada 09 January 2017 ~~~~~~~~

Toyota Capital - 2 Feb 2017 - Klik Sini

Edaran Tan Chong Motor Sdn Bhd - 29 Jan 2017 - Klik Sini

Bank Simpanan Nasional (BSN) - 5 Feb 2017 - Klik Sini

Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM) - 27 Jan 2017 - Klik Sini

Malaysian Institute of Accountants (MIA) - 31 Jan 2017 - Klik Sini

Malaysia Debt Ventures Berhad - 4 Feb 2017 - Klik Sini


~~~~~~~~ Update pada 08 January 2017 ~~~~~~~~

Sime Darby Plantation - 22 Jan 2017 - Klik Sini

Berjaya Hotels & Resorts - 3 Feb 2017 - Klik Sini

DKSH Corporate Shared Services Center Sdn Bhd - 2 Feb 2017 - Klik Sini

IMU Education Sdn Bhd - 5 Feb 2017 - Klik Sini

Curtin University - 22 Jan 2017 - Klik Sini

Berjaya Corporation Berhad - 5 Feb 2017 - Klik Sini

Senheng Electric (KL) Sdn Bhd - 3 Feb 2017 - Klik Sini

Popular Book Co. (M) Sdn. Bhd - 5 Feb 2017 - Klik Sini

GCH Retail (M) Sdn. Bhd - 21 Jan 2017 - Klik Sini

Tropicana Corporation Berhad - 3 Feb 2017 - Klik Sini

Subang Jaya Medical Centre - 4 Feb 2017 - Klik Sini

City-Link Express (M) Sdn Bhd - 6 Feb 2017 - Klik Sini

Johor Petroleum Development Corporation Bhd (JPDC) - 1 Feb 2017 - Klik Sini

Co-opbank Persatuan Malaysia Bhd - 5 Feb 2017 - Klik Sini


~~~~~~~~ Update pada 07 January 2017 ~~~~~~~~

Huawei Technologies (Malaysia) Sdn. Bhd - 5 Feb 2017 - Klik Sini

Motorola Solutions (M) Sdn Bhd - 4 Feb 2017 - Klik Sini

Universiti Malaysia Pahang (UMP) - 20 Jan 2017 - Klik Sini

Majlis Daerah Kuala Krai - 5 Jan 2017 - Klik Sini

Yayasan Kebajikan SSL Strok Dan Pembangunan Masyarakat - 4 Feb 2017 - Klik Sini

Pantai Hospital Ipoh - 21 Jan 2017 - Klik Sini

Motosikal Dan Enjin Nasional Sdn Bhd - 3 Feb 2017 - Klik Sini

Yayasan Buah Pinggang Kebangsaan Malaysia (NKF) - 5 Feb 2017 - Klik Sini

Tabung Haji Berhad - 3 Mac 2017 - Klik Sini

Perbadanan Insurans Deposit Malaysia (PIDM) - 31 Jan 2017 - Klik Sini

Felda IFFCO Sdn Bhd - 4 Feb 2017 - Klik Sini


~~~~~~~~ Update pada 06 January 2017 ~~~~~~~~

U Mobile Sdn Bhd - 2 Feb 2017 - Klik Sini

Bank Kerjasama Rakyat Malaysia Berhad - 2 Feb 2017 - Klik Sini

Koperasi Pos Nasional Berhad - 3 Feb 2017 - Klik Sini

Pentas Flora Sdn Bhd - 4 Feb 2017 - Klik Sini

Legoland Malaysia Resort - 3 Feb 2017 - Klik Sini


~~~~~~~~ Update pada 05 January 2017 ~~~~~~~~

Perusahaan Otomobil Kedua Sdn Bhd (PERODUA) - 31 Jan 2017 - Klik Sini

MunchWorld Marketing Sdn Bhd - 28 Jan 2017 - Klik Sini

World Wide Fund for Nature (WWF) - 3 Feb 2017 - Klik Sini

Petronas ICT Sdn Bhd - 28 Jan 2017 - Klik Sini

PUSPAKOM Sdn Bhd - 29 Jan 2017 - Klik Sini

Yayasan Restu - 3 Feb 2017 - Klik Sini

Touch ‘n Go Sdn Bhd - 3 February 2017 - Klik Sini


~~~~~~~~ Update pada 04 January 2017 ~~~~~~~~

Hong Leong Bank Berhad - 29 Jan 2017 - Klik Sini

AmBank (M) Berhad - 29 January 2017 - Klik Sini

Bank Negara Malaysia (BNM) - 26 Jan 2017 - Klik Sini

Public Bank Berhad - 2 Feb 2017 - Klik Sini

Join Telegram Kami : telegram.me/kerjakosongterkini

Senarai Jawatan Kosong Terkini 2017 & 2018



83 Responses to "Senarai Jawatan Kosong Terkini 2017 & 2018 - Update 20 January 2017 "

  1. Thank you admin, you are the best.. Semoga murah rezeki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama.. Aminnn... semoga murah rezeki saudari juga..

      Delete
  2. Salam Admin,

    Mohon bantuan dan kerjasama untuk war-war kan kekosongan jawatan disyarikat kami. Kami perlukan lebih ramai Train Driver dan Technician untuk menampung keperluan kakitangan untuk mengendali train set baru yang akan tiba ke Malaysia pada tahun 2016. Terima kasih.

    ----------------------

    Salam & Hi,

    We have few vacancies at E-MAS and we would highly appreciate if you could share the info in your page/blogs.

    All of our vacancies are published at
    http://www.emskliaekspres.com/career.php

    Feel free to contact me for more info.

    Thanks.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam..saya ada antar resume ke kliaexpress..tapi tiada jawapan..harap pihak tuan blh pertimbangkan..Tq

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
    3. Assalam..saya ada antar resume ke kliaexpress..tapi tiada jawapan..harap pihak tuan blh pertimbangkan..Tq

      Delete
    4. Salam tuan mohd razziq Mohamed razikin...masih add lg take kekosongan tuk jawatan train driver did syarikat tuan...

      Delete
    5. Salam tuan mohd razziq Mohamed razikin...masih add lg take kekosongan tuk jawatan train driver did syarikat tuan...

      Delete
    6. sy ada hantar resume tp blum ada reply..
      harap pihak tuan dapat pertimbangkan.
      e mail: miera_awatif@yahoo.com

      Delete
  3. slm 1 mlysia admin..... klu ada krja kosong around sabah update2 la.... hehehe..... apa pun trima kasih sbb blog ni memudahkan pencarian jwtn kosong..... Keep it up.... TQ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama.. Memang itu matlamat admin.. memudahkan semua... pernah jadi penganggur dan sangat-sangat perlukan akses untuk mencari kekosongan kerja di laman web :)

      Delete
  4. Salam 1 mlaysia admin...if ad jwtan kosong area kelantan / terengganu ... inform yer... as a designer ... tq admin
    .. or blh terus whatsapp sy... 0139290251 :)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum Admin.

    Mohon bantuan war-warkan jawatan kosong di syarikat kami.

    Vacancy - General Clerk

    Job Description :

    1.0 - Assisting project architect in all clerical work.
    2.0 - Responsible in typing letters, minutes of meeting, Contract Documentation, Architect's instruction, project certificate, progress report and all general clerk scope of work.
    3.0 - Responsible for the upkeep of overall office filing system, photocopying, transmitting and delivering facsimiles and updating appointment calendars
    4.0 - handling the entire phone calls .

    Requirements:

    1.0 - Candidates must possess at least SPM.
    2.0 - Required Skill: MS Excel, MS Office
    3.0 - At least 2 years working experience in related field. Candidates whom have worked in Architect Firm are encouraged to apply.
    4.0 - Must willing to work in Section 19 Petaling Jaya. [bus rapid :T790 from mid valley/lrt universiti or free bus : PJ02 from lrt taman jaya]
    5.0 - Have good attitude / willing to work under pressure and with minimum supervision
    6.0 – Email your resume at abraz.adm.acc@gmail.com
    7.0 - Working Time : Monday to Friday, 9.00am to 5.30pm
    8.0 - URGENT [able to start work immediately]

    Terima kasih, admin. Semoga dipermudahkan segala urusan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bahagian HR dan Admin ade x?

      Delete
    2. salam. encik abraz..sy lepasan diploma kos civil ingin memohon kerja sekiranya masih ada kosong...ni no sy 0109214520..harap diberi peluang untuk bekerja dan mengumpul ilmu dan pengalaman

      Delete
  6. salam...kepada admin,sekiranye mane-mane syarikat memerlukan jawatan pemandu boleh hubungi saya terus di talian 017-7766345

    ReplyDelete
  7. JAWATAN KOSONG DI AHIRA CONSULTANCY SDN BHD

    Ahira Consultancy Sdn Bhd adalah sebuah pusat perunding latihan yang menawarkan pelbagai perkhidmatan untuk semua lapisan masyarakat.

    LOKASI : Cyberjaya


    Jawatan : EKSEKUTIF IT

    SYARAT :

    1. Terbuka kepada lelaki / Perempuan

    2. Mempunyai sekurang-kurangnya diploma IT dan berpengalaman sekurang-kurangnya minimum 1 tahun.

    3. Seorang yang komited, fast leaner, kreatif dan proaktif mampu bekerja dibawah tekanan.

    4. Boleh bekerja lebih masa sekiranya diperlukan dan mengikut dateline.

    5. Mempunyai sikap yang baik, jujur dan amanah.

    6. Mempunyai lesen memandu dan kenderaan sendiri.

    SKOP TUGAS:

    1) Menjalankan, mengurus dan menyelia yang berkaitan dengan medial sosial, laman web dan lain-lain yang berkaitan serta yang diarahkan dari semasa ke semasa.

    2)Mahir dalam hal-hal berkaitan dengan komputer.

    3) Boleh membuat website


    JAWATAN: Sales / Marketing Executive

    1)Lelaki / perempuan

    2)Peramah dan boleh berkomunikasi dengan baik. Penguasaan komunikasi bahasa lain selain Bahasa Malaysia adalah satu kelebihan.

    3)Jujur & amanah

    4)Mempunyai pengalaman dalam bidang jualan & pemasaran atau mempunyai latar belakang dalam bidang pemasaran atau kedua-duanya sekali adalah satu kelebihan.

    5)Berperwatakan kemas

    6)Boleh bekerja dengan pengawasan yang minimum

    7)Boleh bekerja di luar kawasan

    8)Mempunyai lesen memandu


    *Peluang Peningkatan Kerjaya.
    *Syarikat 100% bumiputera

    *Permohonan boleh dibuat dengan menghantar resume anda ke email amira@ahiraconsultancy.com

    *KEMASUKAN SEGERA





    ReplyDelete
    Replies
    1. cik amirah, bahagian HR and admin ade kekosongan x?

      Delete
    2. cik amirah, untuk jawatan sale ada kekosongan lagi ke?
      tepat ni dekat mana ye?

      Delete
  8. Part Time Perunding/ Ejen Takaful Prudential BSN
    Prudential Assurance Malaysia – Puchong

    Jom cari side income dengan modal yg kecil dan RISIKO YANG RENDAH .
    Kami mempunyai cawangan di Puchong , Kuala Lumpur , Wangsa Maju , Kota Bharu , Seremban dan Melaka .

    *Latihan Percuma di Seluruh Cawangan.

    KELAYAKAN
    - Business minded
    -Fresh graduate digalakkan
    -Diploma pengalaman 1-2 tahun
    -Ijazah pengalaman 1-2 tahun
    -SPM pengalaman kerja 5 tahun
    -Bermotivasi dan berwawasan
    -MSS/VSS boleh memohon
    -Mempunyai kenderaan sendiri
    -Boleh berkomunikasi dengan baik

    FAEDAH YANG DITAWARKAN
    -Elaun basic diberikan kepada yang layak sebanyak RM1000-4000 sebulan bergantung pada pengalaman & pendidikan
    -Komisen berterusan selama 6 tahun.
    -Bonus diberikan selama 3 tahun berturut-turut dari hasil production setahun
    -Melancong ke luar negara percuma setiap tahhun ke LONDON/BEIJING/JAKARTA/KOREA 2015
    -Kerjaya terjamin dengan potensi membina agensi sendiri dan masa yang fleksibel
    -Peluang membina income pasif sepanjang hayat
    -Kelas latihan Efektif di sediakan di seluruh cawangan secara PERCUMA
    -Perniagaan boleh diwarisi
    -Mudah untuk mendapat income tambahan RM3000-RM4000 sebulan bagi Part Time

    BERMINAT UNTUK MENYERTAI KAMI SEBAGAI AGENT FULL TIME & PART TIME, SILA SMS/WHATSAPP @ EMAILKAN RESUME

    no. tel: 019-2756141

    Salary: RM3,000.00 /month

    ReplyDelete
  9. pekerjaan yg sesuai dgn bidang ijazah undang undang, atau any place that require immediate part time worker can contact me through whatssap 0132577553- mumtaz

    ReplyDelete
  10. Spa sarawak x da yg tbuka kh?...sya ni byk kli online pun x da jwpn ni...tua je umur sya blum lgi bplg kja dgn gorv.ni coz mslh ni lh...bgi kmi yg jauh di pdlmn x da cyber cuma online mlli hp je. Klu dptlh tlglh bgi plng utk kmi dgn adakan tmdga tbka atau pun pki borang.terima kasih.

    ReplyDelete
  11. Assalam
    kepada likers page ini, pada 29/03/2016
    saya ada buat taklimat kerjaya pada 8 malam di Office Prudential Cawangan Damansara Intan.

    Dijemput menghadiri taklimat terbuka kepada yang ingin menjana pendapatan yg lumayan
    - Komisen selama 6 tahun (72 kali) hanya insuran & takaful bisnez
    - Bonus berlapis 3 tahun
    - Incentive cash money, Trip ke luar negara, gadgets & lain2
    - Posisi Manager dalam tempoh 2 tahun sahaja. Overiding kumpulan direct/kumpulan
    - Basic Rm1000-5000 sebulan

    Jika berminat sila hubungi
    Rahimi
    Recruitment Manager
    0132845683

    ReplyDelete
  12. KISAH AKU & BISNES
    1. Kenapa aku pilih utk buat bisnes??
    - Why Not kan? Jawab la sendiri
    - 9/10 rezeki tu dari berniaga
    - Aku takde bakat lakonan terpendam yg membolehkan ak jadi artis/pelakon mahupun penyanyi serta bakat2 lain
    - Bisnes itu ilmu, sambil berbisnes sambil menuntut ilmu (takde yg rugi pun)
    2.Dalam banyak2 bisnes kenapa pilih bisnes nih?
    - Nampak peluang
    - Ada mentor yang sentiasa akan guide & support
    - Ada teknik
    - Trust (if takde kepercayaan macam mana kita nak buat bisnes kan)
    3. Bisnes kena cari orang, leceh la..jual barang
    - Cuba cakap bisnes mana tak perlukan orang? Jual nasi lemak pun kena ada orang kan utk beli? Bisnes jaga toilet pun perlukan org jugak kan sebagai pengguna? - dah kena basuh ngan mentor bab nih (padan muke aku)
    4. Susah la nak buat bisnes, nanti kawan2 semua tak bg moral support lg kondem ade la..
    - Kenapa nak dengar cakap orang? Bile kite susah adakah orang2 tu yg datang tolong kite? 1 day bile korg dh berjaya dlm bisnes, dorg jugak la yg akan cari korg smule
    - Kite jual barang, bukan tipu orang.
    - Kerja halal bukan haram.
    5. Modal?
    - Mana ada bisnes tak keluar modal kan? Produk/barang jatuh dari langit ke?? Modal sekadar keluar utk amik produk shja, terpulang nak ambik bnyak mana, runcit2 pun takpe (apa ade hal)
    6. Sedekah
    - Buat bisnes bukan nak untung semata2.
    - Sambil berbisnes kite share ilmu supaya kite dpat bantu orang yg memerlukan. Tak caya tengok berapa ramai yang berubah selepas bisnes
    - Nak bersedekah. Selalu bersedekah (saham akhirat kena jaga jugak)
    7. Niat/Nawaitu/Tujuan
    - kite berbisnes mesti ada target. So apa target korang smue?
    - Nak bebas hutang ke? Nak bwak mak ayah pergi haji & umrah. Nak senangkan keluarga. Nak bantu suami & keluarga. Fikir masa depan anak-anak. (sampai bila nak harapkan gaji tiap2 bulan, hari ni gaji esok dh habis, tunggu lg sebulan) – kita ada pilihan sama ada nak berubah untuk diri sndri dan keluarga atau nak terus-terusan menunggu gaji bulanan hingga ke tua..
    P/S :: AKU TAK PANDAI NAK MENGARANG!!!
    **sebut bisnes semua orang kecut perut..takut…malu…semua perasaan bercampur baur kan.. tapi kita lupa 9/10 tu rezeki dari berniaga.. itu dah janji DIA.. jadi tinggal pilihan kita berUSAHA..
    **jadi jangan lah pandang rendah pada mereka yang cuba berbisnes, mereka hanya berusaha untuk memperbaiki kehidupan mereka dan mereka berbisnes bukan untuk menyusahkan orang lain. Sikit pun tak usik orang. Hari ni mungkin mereka, siapa tau esok lusa anda pula mula berbisnes kan??
    NAK DAPAT PAYSLIP BULANAN KEDUA?? BEBAS HUTANG?? KAMI BUKAN ALONG KAMI CUMA NAK TOLONG!!!
    PM/WHATSAPP
    Sue
    017 2023741
    Charismatic Leaders Academy
    ‪#‎CLAgroup‬
    ‪#‎CLAvengers‬

    ReplyDelete
  13. Mcam mana nak apply jawatan dlm kerajaan ya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Isi spa8
      Suruhanjaya perkhidmatan awam malaysia

      Delete
  14. Thank you admin, you are the best.. Semoga murah rezeki

    ReplyDelete
  15. Thank you admin, you are the best.. Semoga murah rezeki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aminn.. Moga sama2 dmurahkan rezeki oleh Nya... Amiin...

      Delete
  16. As-salam Para Belia,

    Peluang kerjaya untuk pekerja tempatan khususnya warga Belia dibawah umur 40 tahun sebagai Operator Pengeluaran untuk kilang sarung tangan getah di kawasan perindustrian Kemunting, Perak.

    Pakej Gaji:
    Basic RM900 - 8 jam
    OT - 1hr - RM6.49 x 4jam x 26 hari = RM674.95
    Jumlah Pendapatan Sebulan: RM900 + RM674.95 = RM1,574.95

    termasuk caruman EPF (9%) dan SOCSO

    Pihak syarikat PUNCAK BERSIH RESOURCES akan menyediakan asrama, pengangkutan dan kebajikan pekerja.

    Jika berminat, sila hubungi / email terus ke:
    1. Mr. Shahnaz (016-6767956) / snazyf@gmail.com
    2. Mr. Hafiz ( 012-4211042)

    Jgn lepaskan peluang ini.. Utamakan pekerja tempatan daripada pekerja asing!

    P/s: Borang akan diemail terus kepada yang mereka yang hubungi melalui email. Terima Kasih.

    #vacancy #kerjakosong #pekerjatempatan
    #sektorperkilangan

    ReplyDelete
  17. As-salam Para Belia,

    Peluang kerjaya untuk pekerja tempatan khususnya warga Belia dibawah umur 40 tahun sebagai Operator Pengeluaran untuk kilang sarung tangan getah di kawasan perindustrian Kemunting, Perak.

    Pakej Gaji:
    Basic RM900 - 8 jam
    OT - 1hr - RM6.49 x 4jam x 26 hari = RM674.95
    Jumlah Pendapatan Sebulan: RM900 + RM674.95 = RM1,574.95

    termasuk caruman EPF (9%) dan SOCSO

    Pihak syarikat PUNCAK BERSIH RESOURCES akan menyediakan asrama, pengangkutan dan kebajikan pekerja.

    Jika berminat, sila hubungi / email terus ke:
    1. Mr. Shahnaz (016-6767956) / snazyf@gmail.com
    2. Mr. Hafiz ( 012-4211042)

    Jgn lepaskan peluang ini.. Utamakan pekerja tempatan daripada pekerja asing!

    P/s: Borang akan diemail terus kepada yang mereka yang hubungi melalui email. Terima Kasih.

    #vacancy #kerjakosong #pekerjatempatan
    #sektorperkilangan

    ReplyDelete
  18. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  19. as'salam admin...or mna2 cmpny yg ada jawatan kosong bahagian safety and health officer/site safety supervisor bleh call 0179418960/email karimrais87@yahoo.com terima kasih

    ReplyDelete
  20. JAWATAN KOSONG! JAWATAN KOSONG! JAWATAN KOSONG ! Maaf ya ADMIN, tumpang IKLAN jap, Disini siapa- siapa ingin mencari pekerjaan dalam bidang TELEMARKETING boleh try apply, .. office di kuala lumpur sahaja..

    SYARAT-SYARAT KELAYAKAN
    -Berumur 18 tahun genap hingga 30 tahun
    -Minima lepasan SPM dan ke atas

    SKOP KERJA :
    -Waktu bekerja ISNIN hingga JUMAAT
    (9.30am-6.30pm) Office Hour
    -Menerangkan kepada pelanggan berkaitan produk baru dari bank
    -Komunikasi 100% dalam bahasa melayu
    -Latihan akan diberikan secara percuma

    GAJI / ELAUN / KOMISEN :
    -Gaji basic RM1500 - RM2500 mengikut kelayakan dan pengalaman
    -Ot + Elaun + Komisen semua lain tak campur basic lagi
    -Komisen unlimited sehingga RM5000

    DOCUMENT TEMUDUGA ( WAJIB ADA )
    -Resume lengkap (update terbaru)
    -Salinan IC
    -Salinan sijil @ slip spm
    -Borang Temuduga (Referral Form) saya akan hantar ke email anda dan WAJIB dibawa semasa sesi temuduga

    CARA MEMOHON SESI TEMUDUGA :
    *NAMA PENUH
    *UMUR
    *KELAYAKAN TERTINGGI
    *EMAIL

    -Sila SMS @ WHATSAPP maklumat anda tersebut kepada HR 017-6532949 EN.AYUN
    [08:20, 2/4/2016] Sayang: Salam.. sesiapa yg sedang mencari kerja.. office sy memerlukan jawatan kosong sebagai executive telemarketing.. office di kuala lumpur saja kat plaza see hoy chan , jalan raja chulan

    SYARAT-SYARAT KELAYAKAN
    -Berumur 18 tahun genap hingga 30 tahun
    -Untuk semua lepasan spm / diploma / degree

    SKOP KERJA :
    -Waktu bekerja ISNIN hingga JUMAAT
    (9.30am-6.30pm) Office Hour
    -Menerangkan kepada pelanggan berkaitan produk baru dari bank
    -Komunikasi 100% dalam bahasa melayu
    -Latihan akan diberikan secara percuma

    GAJI / ELAUN / KOMISEN :
    -Gaji basic RM1500 - RM2500 mengikut kelayakan dan pengalaman
    -Ot + Elaun + Komisen semua lain tak campur basic lagi
    -Komisen unlimited sehingga RM5000

    DOCUMENT TEMUDUGA ( WAJIB ADA )
    -Resume lengkap (update terbaru)
    -Salinan IC
    -Salinan sijil @ slip spm
    -Borang Temuduga (Referral Form) saya akan hantar ke email anda dan WAJIB dibawa semasa sesi temuduga

    CARA MEMOHON SESI TEMUDUGA :
    *NAMA PENUH
    *UMUR
    *KELAYAKAN TERTINGGI
    *EMAIL

    -Sila SMS @ WHATSAPP maklumat anda tersebut kepada HR 017-6532949 EN.AYUN

    ReplyDelete
    Replies
    1. msh de kekosongan lg ke??ofis kt mne ye?please wssp sy 0163510403

      Delete
  21. Bismillah

    Untuk minggu ini ada buka jawatan kosong tak untuk kerajaan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh check list atas, kalau ada memang admin akan update... :D

      Delete
  22. assalam..masih blm ada rezki saya agaknye kan..macam2 dh saya apply..xpela mungkin rezki sya lmbt agknye..klu2 ada job kosong area melaka war2 kan la ye..mana tau rezki sya utk majlis sya xlme lg ke.. :) tq admin

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  23. ada tak kerja kosong di klang shah alam sebagai kerani?

    ReplyDelete
  24. Anak saya bolih berbahasa Korea & jepun. Umur 20thn sedang mencari kerja. Perempuan & warga negara. 0199119723..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh cuba di kilang DELL, or PANASONIC, ada jawatan untuk yang pandai KOREA & JEPUN

      Delete
  25. Anak saya bolih berbahasa Korea & jepun. Umur 20thn sedang mencari kerja. Perempuan & warga negara. 0199119723..

    ReplyDelete
  26. Mohon share jawtan kosong lebih byk area selangor

    ReplyDelete
    Replies
    1. dalam list atas memang selangor paling banyak. :D

      Delete
  27. Salam admin,

    Tumpang share, niat nak bantu mereka yang menganggur.

    sekiranya anda :
    *mempunyai kereta sendiri kurang dari 8 tahun
    *smartphone
    *warganegara malaysia

    Mudah,
    Kerja part-time,
    Boleh jana 4k-5k sebulan malah lebih lagi!
    tunggu apa lagi, hubungi saya untuk keterangan lebih lanjut di migozweb@gmail.com

    ReplyDelete
  28. Assalamualaikum...ada kerja kosong tak bahagian kerani/arkitek area penang/kedah...Saya mempunyai sijil kemahiran pelukis pelan senibina SKM tahap 1&2 ...mempunyai pengalaman sebagai assistant architect,kerani,PA dan marketing...lilyzainon93@gmail.com

    ReplyDelete
  29. saya mahu mencari kerja ...utk driver

    ReplyDelete
  30. saya mahu mencari kerja ...utk driver

    ReplyDelete
  31. Salam Admin,

    Saya mempunyai kekosongan jawatan seperti berikut :

    1. Redtone Telecommunication (Puchong)
    Jawatan : Program Executive
    Kelayakkan : Degree.
    Pengalaman : Training, human management, event and basic reporting and presentation skill
    Expected : Travel across Malaysia, deal with different layer of people.
    Salary : Range Rm2200 to 2600.
    Please email resume to maznah.ibrahim@redtone.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam..masih ada kekosongan lagi?

      Delete
    2. Salam..masih ada kekosongan lagi?

      Delete
  32. Salam admin, saya mempunyai kekosongan jawatan.
    URGENT!!
    Jawatan Kosong PRODUCT ADVISOR untuk wanita dan lelaki sepenuh masa!!!!
    ☆ area : Gombak/ Setapak/ Wangsa Maju/ Ampang/ Bangi/ Kajang/ Kota Damansara/ Sg Buloh/ Bukit Rahman Putra/ Shah Alam/ Puncak Alam/ Saujana Utama

    * Gaji : RM 1900++ (termasuk elaun)

    Memerlukan:
    * wanita dan lelaki muslim sahaja
    * umur 25 tahun - 45 tahun
    * mempunyai kenderaan sendiri

    Berminat?? Boleh hubungi 017 3252465 atau email resume : haninnabilah19@gmail.com ... ��������
    #kerjakosong

    ReplyDelete
  33. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  34. Salam

    Saya berkelulusan diploma sains dan komputer
    Pernah bekerja di.petronas sebagai supervisor strategic.planning dan telah bertukar kerja ke site supervisor.jika ada kekosongan boleh ker pm saya di no 0162105601.asal selayang selangor.

    ReplyDelete
  35. JAWATAN KOSONG ACCOUNT AND ADMIN ASSISTANT MAYA MAJU (M) SDN BHD- URGENT!!

    Job Description:
    • To assist in prepare Payment voucher and checking payment details.
    • To keep track of relevant documents, records and proper filing.
    • To establish & control document according to process flow.
    • Book keeping and basic accounting.
    • To prepare accounting document as per order.
    • Perform some administrative tasks.
    • Any duties as assigned by the management from time to time.
    Job Requirement:
    • Candidate must possess at least SPM or Diploma in any fields.
    • Required skills: MS Office, Ms Word & Excel, ICS Accounting & Inventory System, GST System
    • Applicant must be able to work in SRI HARTAMAS, KUALA LUMPUR.
    • Work experience prefer but not compulsory.
    • Full-Time position(s) available.
    • Male/Female age 18 and above.
    • Malaysian citizen
    • Able to start work IMMEDIATELY
    • Must have own transport.

    Interested applicant are encourage to submit their resume online mayamaju.finance@gmail.com

    Address:
    No 17, Jalan Sri Hartamas 18, Taman Sri Hartamas, 50480 Kuala Lumpur.

    Others:
    • Working Hour: Mon - Fri 8.30am - 5.30pm
    • Salary RM1500-1800 depending on suitability

    ReplyDelete
  36. Assalamualaikum..saya sedang mencari kerja berkaitan dengan bidang konsultan dan bidang penulisan .saya minat untuk bagi talk tapi masih mencari rentak dan peluang .

    ReplyDelete
    Replies
    1. ANDA TIDAK BEKERJA! TETAPI MEMBINA KERJAYA
      YANG ANDA IDAMKAN BERSAMA KAMI..
      .
      .
      Saidina Smart Family Programme (SSFP) merupakan sebuah pusat latihan dan bimbingan keluarga yang telah beroperasi sejak tahun 2008, kini sedang berkembang maju dan mencari mereka yang mempunyai minat dan kecenderungan di dalam dunia latihan dan pendidikan.
      .
      PERHATIAN! Anda
      :: Ingin serlahkan kreativti dan potensi diri anda?
      :: Idamkan bekerja di dalam suasana kekeluargaan dan menyeronokkan?
      :: Impikan kerjaya yang menjamin masa hadapan?
      :: Mempunyai personaliti yang menarik dan komunikasi yang baik?
      :: Anda seorang yang ‘Result Oriented’?
      .
      .
      Maka Andalah Yang SELAYAKNYA Bersama Kami Sebagai
      ************************************
      .:: EKSEKUTIF PEMASARAN DAN JUALAN ::.
      ************************************
      :: Pendapatan RM2,000 dan ke atas setiap bulan
      :: Komisyen mingguan dan elaun yang menarik
      :: KWSP, Perkeso dan Insurans Korporat disediakan
      :: 90% berada di Pusat Latihan
      :: Berpeluang mendapat pentauliahan profesional
      .
      .
      SYARAT KELAYAKAN
      :: Mempunyai SPM, Sijil, Diploma ataupun I jazah
      :: Berumur antara 21 hingga 30 tahun (Bujang)
      :: Mempunyai pengalaman di dalam bidang pemasaran
      dan jualan adalah satu kelebihan
      .
      **Lepasan Graduan amat digalakkan memohon
      .
      .
      .:: Sila Whatsapp/SMS - (Nama/Umur/Tahap Pendidikan/Pengalaman Sekiranya Ada) ke
      +6017 266 8889
      atau
      +6011 1594 8584
      .
      .
      Sila bawa 2 keping gambar berukuran pasport serta resume semasa temuduga di alamat
      Rancangan Keluarga Bestari (Saidina Smart Family Programme)
      No 9-01, Jalan Molek 1/8, Taman Molek 1/8, Johor Bahru, Johor
      (E-melkan resume ke: membinakerjaya@saidinasmart.com)

      Delete
  37. salam..saya sedang mencari kerja dalam bidang pelukis pelan. saya ada pengalaman dalam bidang berkaitan selama 2 tahun. jika ada info tolong bagitahu ye..ataupn boleh terus whatsapp sy 01117842124..terima kasih.

    ReplyDelete
  38. JAWATAN KOSONG

    OPERATOR MAKMAL, OEPRATOR NURSERI, PEKERJA AM
    (Sungai Buloh, Ijok, Puncak Alam, Bestari Jaya, Kota Puteri, Desa Coalfields, Selangor)

    AAR, sebuah syarikat yang menjalankan kajian dan menyediakan perkhidmatan pertanian (anak syarikat Kuala Lumpur Kepong (KLK) dan Boustead Holdings Berhad). Makmal Tissue Culture kami mempunyai kekosongan jawatan bagi pengambilan segera. Individu yang berkelayakan dan berminat dijemput hadir temuduga terbuka (walk-in interview).

    Bidang tugas
    -Menjalankan kerja-kerja operasi pengeluaran anak kelapa sawit melalui teknik tisu kultur.

    Syarat kelayakan:
    -Lulus SPM, PMR


    Faedah:
    -Gaji bulanan > RM1000 sebulan (tidak termasuk kerja lebih masa)
    -Elaun perumahan & elaun pengangkutan
    -Cuti tahunan minimum 14 hari, cuti sakit, cuti bersalin
    -Aktiviti tahunan syarikat (hari keluarga, makan malam, lawatan, dsb)
    -Kemudahan kantin dengan harga subsidi
    -Latihan secara berterusan disediakan
    -Faedah-faedah sampingan lain (perubatan dsb)
    -Waktu bekerja “office hour”


    Sila bawa kad pengenalan dan sijil akademik bersama.
    Isnin - Jumaat, 3.00 - 4.00 petang (kecuali cuti umum) di:


    Applied Agricultural Resources Sdn Bhd
    Makmal Tissue Culture
    c/o Ladang Tuan Mee,
    29 km, Jalan Sg. Buloh - Kuala Selangor,
    47000 Sg. Buloh, Selangor.
    Tel: 03-60385512/1373 (Miss Ilham)

    ReplyDelete
  39. salam. hai admin.nak tanya,ada tak kerja kosong di area bandar mahkota cheras.sangat2 memerlukan kerja full/p.time skarng ni.harap ada y sudi.t.ksih

    ReplyDelete
  40. Asmulaikum.......ada keja kosong permandu lori sremban gan nilai pm sye angah.......0187700484

    ReplyDelete
  41. Asmulaikum.......ada keja kosong permandu lori sremban gan nilai pm sye angah.......0187700484

    ReplyDelete
  42. IKLAN KERJA (boleh untuk sendiri, saudaramara dan kawan2)
    Peluang kerja sebagai ejen Takaful di Prudential Takaful. InsyaAllah saya boleh tolong.... Ada latihan dan skim bantuan kewangan....
    Sesuai bagi mereka yang ingin pendapatan tambahan / buat parttime.
    Syarat :
    SPM (Pengalaman lebih 5 tahun)
    Mempunyai Diploma dan Ijazah digalakkan.
    Umur 25 hingga 40
    Nama tidak blacklist
    Ada kenderaan sendiri dan ada modal untuk bergerak.
    Sedia diajar dan sanggup bekerja lebih masa.
    Kerja sebagai ejen / perunding takaful Prudential.
    *EDP
    Diploma 1500-2500
    Degree. 2000-5000
    *Latihan dan training disediakan
    Hubungi untuk sessi temuduga.
    Azli 0193325007 (call / sms / Whatsapp)
    Emel resume : azli.tag@gmail.com
    Che li TAG
    TAG ALOR SETAR (atas public bank, Tingkat 4, jalan Teluk Wanjah.)
    Kangar , Alor Setar, Penang, Ipoh, USJ, KL, Bangi, Serempan, Melaka, Batu Pahat, Skudai, Kuantan yang berhampiran.
    http://theagencygroup.biz/azliromali/
    InsyaAllah anda akan dibantu.

    ReplyDelete
  43. jawatan untuk driver lori 3tan 5tan ataupon trelar ade x admin

    ReplyDelete
  44. Aslkum.. Ader tak kerja Kosong Kat Singapore..pm yer0107876553,

    ReplyDelete
  45. Assalamualaikum, jika ada kerja kosong area Kelantan dan perlukan pekerja 'saya bersedia untuk bertugas' (fazlikaieka96@gmail.com) .. semoga Allah murahkan rezeki admin this blog
    -perkeranian
    -pejabat
    -guru ganti

    ReplyDelete
    Replies
    1. di PPD setiap daerah selalu akan sediakan borang bagu guru ganti tidak terlatih. tapi kita kne pergi tanya sendiri disana. sebab ia x diiklankan

      Delete
  46. Salam . jika ada jawatan kosong untuk pelukis pelan senibina . boleh hubungi saya 013 253 9833. Trima kasih

    ReplyDelete
  47. ANDA TIDAK BEKERJA! TETAPI MEMBINA KERJAYA
    YANG ANDA IDAMKAN BERSAMA KAMI..
    .
    .
    Saidina Smart Family Programme (SSFP) merupakan sebuah pusat latihan dan bimbingan keluarga yang telah beroperasi sejak tahun 2008, kini sedang berkembang maju dan mencari mereka yang mempunyai minat dan kecenderungan di dalam dunia latihan dan pendidikan.
    .
    PERHATIAN! Anda
    :: Ingin serlahkan kreativti dan potensi diri anda?
    :: Idamkan bekerja di dalam suasana kekeluargaan dan menyeronokkan?
    :: Impikan kerjaya yang menjamin masa hadapan?
    :: Mempunyai personaliti yang menarik dan komunikasi yang baik?
    :: Anda seorang yang ‘Result Oriented’?
    .
    .
    Maka Andalah Yang SELAYAKNYA Bersama Kami Sebagai
    ************************************
    .:: EKSEKUTIF PEMASARAN DAN JUALAN ::.
    ************************************
    :: Pendapatan RM2,000 dan ke atas setiap bulan
    :: Komisyen mingguan dan elaun yang menarik
    :: KWSP, Perkeso dan Insurans Korporat disediakan
    :: 90% berada di Pusat Latihan
    :: Berpeluang mendapat pentauliahan profesional
    .
    .
    SYARAT KELAYAKAN
    :: Mempunyai SPM, Sijil, Diploma ataupun I jazah
    :: Berumur antara 21 hingga 30 tahun (Bujang)
    :: Mempunyai pengalaman di dalam bidang pemasaran
    dan jualan adalah satu kelebihan
    .
    **Lepasan Graduan amat digalakkan memohon
    .
    .
    .:: Sila Whatsapp/SMS - (Nama/Umur/Tahap Pendidikan/Pengalaman Sekiranya Ada) ke
    +6017 266 8889
    atau
    +6011 1594 8584
    .
    .
    Sila bawa 2 keping gambar berukuran pasport serta resume semasa temuduga di alamat
    Rancangan Keluarga Bestari (Saidina Smart Family Programme)
    No 9-01, Jalan Molek 1/8, Taman Molek 1/8, Johor Bahru, Johor
    (E-melkan resume ke: membinakerjaya@saidinasmart.com)

    ReplyDelete
  48. PEKERJA DIPERLUKAN

    JURUTEKNIK ELEKTRIK

    LOKASI CYBERJAYA
    MIN SKM/PW2
    MIN 1 TAHUN PENGALAMAN
    GAJI 1500

    LOKASI KUALA LUMPUR
    MIN A4
    MIN 1 TAHUN PENGALAMAN BEKERJA
    GAJI 2500

    BOLEH HUBUNGI EN.MARA: 019-352 6953 UNTUK MAKLUMAT LANJUT

    ReplyDelete
  49. Assalamualaikum...admin ank tnya ckit,temuduga terbuka PDRM bla yer utk 2017 pnya...klau ada tolong bg details pusat2 temuduga yer...thanks...

    ReplyDelete
  50. Assalamualaikum,

    jika ada kekosongan dalam bidang akaun dan admin boleh menghubungi saya nombor 0126219951. Saya merupakan lepasan diploma akauntansi.

    ReplyDelete
  51. Salam Tuan, saya memerlukan pertolongan dalam mencari kerja. Saya memerlukan perkerjaan di sekitar kedah dan pulau pinang. Saya mempunyai taraf pendidikan sehingga lepasan SPM dan pernah bekerja sebagai pengawal keselamatan KP11 di bawah Universiti Sains Malaysia. Ada cadangan? Terima kasih

    ReplyDelete
  52. Salam..kalau ada kekosongan kerja di sarawak yg berkelulusan pmr,bleh tlg info sy di 0135695116...sy br berhenti kerja di kapal offshore dgn niat nak bekerja di darat sahaja..

    ReplyDelete
  53. Sy mencari keja....mcm mana nak apply

    ReplyDelete